Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring Cookies toestaan Meer informatie over Cookies
Een lekkere carnaval!

Topproducten bij Keurslagerij Keulen te Hulsberg.

Topproducten bij Keurslagerij Keulen te Hulsberg.

29 januari 2016

Keurslagerij Keulen heeft vanuit Stichting het Worstmakersgilde een proclamatie ontvangen voor het leveren van uitstekende kwaliteit vlees, worst, vleeswaren, traiteurproducten en andere delicatessen. Het Worstmakersgilde is een club van vol-ambachtelijke slagers, die juist het vervaardigen van topproducten hoog in het vaandel hebben staan. Zij verstaan hun vak als geen ander. De slagers van het Worstmakersgilde, laten hun producten ook regel...

Lees meer...

Slager met Ster 2015-2016

Slager met Ster 2015-2016

10 november 2015

Slagerij Keulen heeft het maximaal haalbare aantal van drie sterren toebedeeld gekregen tijdens het event Slager met Ster 2015-2016. Wij zijn weer heel trots met dit resultaat en bedanken onze medewerkers van Slagerij Keulen voor hun inzet. Bij deze willen wij ook alle trouwe klanten bedanken voor hun stem!      

Lees meer...

Slavakto Goud met Ster

Slavakto Goud met Ster

25 september 2015

In September 2015 zijn 11 producten bekroond met het hoogste haalbare Goud met Ster en 6 producten met Goud op de Slagersvakwedstrijd van Slavakto. Wij zijn weer heel trots met dit resultaat en bedanken onze medewerkers voor hun inzet!      

Lees meer...

Slagerij Keulen, Tweede prijs Beste ‘Worstmakerij Limburg’

21 januari 2015

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 19 januari jl. is Slagerij Keulen, Hulsberg gekroond tot tweede prijs ‘Beste worstmakerij Limburg’. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig. Vakman Zoals het een vakman betaamt, geeft Ben Keulen de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingeric...

Lees meer...

Goud met ster voor viertal producten!

14 oktober 2014

In oktober 2014 zijn vier van onze producten onaangekondigd  gekeurd door het Worstmakersgilde. Deze zijn beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op Goud met Ster. Het gaat om de volgende producten: Limburgse boterhamworst Limburgs gebakken spek  Limburgs zuurvlees Aachener leverworst    Haal ze nu bij onze Keurslagerij in Hulsberg!

Lees meer...

De R is weer in de maand!

7 oktober 2014

Hij  is er weerrrrrrr! De R  in de maand. De natuur is dit jaar extreem vroeg aan de herfst begonnen, terwijl het in de eerste helft van dit jaar warmer was dan ooit In Nederland. Alle  bomen zij extreem vroeg van kleur  verschoten. We hebben op dit moment dan nog geen nachtvorst gehad, we hebben toch het gevoel van de Herfst. Met gevoel komt ook weer het verlangen om weer eens wat anders te eten. Alle zomerkost zijn we nu e...

Lees meer...

Het lekkerste streekgerecht van Limburg op de radio

7 oktober 2014

Keurslagerij Jack en Tonny Keulen is uitgeroepen tot winnaar van het beste streekproduct uit Limburg 2014 met het "Limburgs Zuurvlees". Woensdag 1 oktober was Jack Keulen te gast bij Plein 5, het NCRV radioprogramma van NPO5. Hier heeft hij ons Limburgs zuurvlees kunnen promoten en laten proeven door een jury. Vrijdag 3 oktober is bekend gemaakt dat het Limburgs Zuurvlees van Keurslagerij Jack en Tonny Keulen is uitgeroepen tot het b...

Lees meer...

Goud met ster voor ambachtelijke rookworst

Goud met ster voor ambachtelijke rookworst

30 september 2014

In september 2014 is onze ambachtelijke rookworst door de vereniging van Keurslagers beoordeeld met een maximale score van 100. Dit komt neer op Goud met Ster. Haal hem nu bij onze Keurslagerij in Hulsberg!

Lees meer...

Hollandsche Hap!

1 juli 2014

Op 29 juni 2014 is Keurslagerij Keulen te Hulsberg in de uitzending van het RTL programma "Hollandsche Hap" geweest. Hierin wordt aandacht gegeven aan het typische Limburgs Zuurvlees, welke tijdens de uitzending bereid wordt.  

Lees meer...

Wereldkampioenschap voetbal

10 juni 2014

Een van 's werelds grootste sportevenementen vindt dit jaar weer plaats en ons land begint dan ook langzaam weer oranje te kleuren. We hebben het natuurlijk over het wereldkampioenschap voetbal.  Speciaal voor het WK voetbal hebben wij ook een worstje gemaakt. Het is een ambachtelijk hamworstje met daarin knoflook, groene pepers, koriander, kardemom (zaadfamilie van gember) en een hartige bite. Een echte gezellige weghapper die zorgt voor e...

Lees meer...

Oud Limburgs Schuttersfeest

4 juni 2014

Voor het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) van 2014 hebben Alfa Bierbrouwerij en Keulen de handen in een geslagen. Beide familiebedrijven zijn op en top Limburgs en willen uitdragen dat ze heel trots zijn op Limburg.  ALFA BIERKNEKKERS Samen hebben zij een grillworst ontwikkeld voor het OLS. Deze speciale worst met Alfa Bier als ingrediënt wordt hét symbool om Limburgse trots uit te dragen. Door het bier krijgt de bratworst een...

Lees meer...

Uitgeroepen tot Parel van 2014!

16 mei 2014

Tijdens de Demarrage in Heerlen is Keulen door Rabobank Centraal Zuid Limburg uitgeroepen tot Parel van 2014!  Er werd ook een promofilmpje getoond aan de genodigde gasten.

Lees meer...

Het barbecueseizoen is geopend!

14 mei 2014

Wat is een betere indicatie dat het weer mooi weer is dan 's avonds in de tuin of op het balkon barbecueen? De heerlijke geur van gebarbecued vlees op een warme avond. Er zijn in de zomer maar weinig mooiere avonden te bedenken.  Het weer speelt het komend weekend weer eens mooi mee. Kortom, nu is het tijdstip om uw barbecue te gaan plannen! Natuurlijk heeft Lekker uit Limburg een mooi assortiment om van uw barbecue een geslaagd feestje te...

Lees meer...

Asperges!

23 april 2014

Het aspergeseizoen is weer begonnen Vanaf april tot 24 juni eten wij weer regelmatig asperges. In deze streek zijn er talloze gerechten en lekkernijen met asperges. Van de klassieke witte asperges met (room)saus, tot de aspergesoep, het kan allemaal en het is allemaal verrukkelijk.  Natuurlijk zijn asperges ook heel lekker met een goede ham. Daarom maken wij in dit seizoen altijd aspergeham. Dit is een malse ambachtelijke achterham gekook...

Lees meer...

Fijne paasdagen!

14 april 2014

Pasen Met Pasen gaat de winterkou er vandoor, staat de lente weer voor de deur, doet iedereen de grote huispoets en zorgen wij weer voor de zomerse artikelen in het assortiment. Natuurlijk gaat iedereen ook weer lekker uitgebreid ontbijten en lunchen met de Paasdagen. Zoals bij ieder echt Limburgs ontbijt (òf lunch) passen onze vleeswaren daar natuurlijk perfect bij. Echter, de Paasbrunch mag wel iets specialer zijn en dan denken wij aa...

Lees meer...

Nederlands Kampioen Vleeswaren

Nederlands Kampioen Vleeswaren

31 maart 2014

Hierbij brengen wij u op de hoogte dat er een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf is gehaald. Op zaterdag 29 maart 2014 is Keulen Vleeswaren door het broederschap des Chevalier uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Vleeswaren De Confrérie des Chevaliers is een vakwedstrijd op het hoogste niveau, waarin producten door een select genootschap worden gekeurd op een aantal punten; Ambachtelijkheid, kleur, geur en vooral op de lekkerste s...

Lees meer...

Een lekkere carnaval!

17 februari 2014

Het seizoen van gekkigheid en plezier staat weer voor de deur! Zoals u kunt zien hebben staan wij nu al - carnavalesk - de lekkernijen te bereiden die uw carnaval minstens zo smakelijk maken als de voorgaande jaren. Wij wensen u een geweldige vasteloavend toe!  Alaaf!   Hieronder staan onze lekkerste carnavalstips: Zoervleisj (stoofvlees) natuurlijk met friet en veel mayonaise    Balkenbrij   Hoofdkaasje ...

Lees meer...

Heerlijke konijnenbouten met de kerst

Heerlijke konijnenbouten met de kerst

18 december 2013

Het mooiste feest van het jaar staat voor de deur: kerst. De tijd om te koken en tijd om uitgebreid te dineren. Met onze konijnenbouten heb je een heerlijke recept voor een schitterend kerstdiner. Konijnenbouten worden in het zuur gezet met ui en laurier. Daarna worden ze zacht afgebraden. De saus wordt afgezoet met Limburgse appelstroop. Vraag aan uw dichtsbijzijnde supermarkt naar onze konijnenbouten. Lekker met konijnenbouten Dit gerecht...

Lees meer...

Lekker uit Limburg wint goud met een ster

25 september 2013

Afgelopen weekend heeft Lekker uit Limburg meegedaan aan de vakwedstrijd van de VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie). Hieraan hebben 531 slagerijen meegedaan. Wij hebben 7 producten laten beoordelen en alle producten zijn bekroond met goud. Vier daarvan zelfs goud met een ster. Goud betekent dat het product perfect is gemaakt. Goud met een ster betekent dat het product daarbij uitblinkt in zijn soort. Hieronder volgt de jury beoordeling...

Lees meer...

Ambachtelijke vleeswaren met een ster!

8 april 2013

Ambachtelijke vleeswaren van het krulvarken Krulvarkens hebben een beter leven dan andere varkens. Omdat ze op een diervriendelijke en duurzame wijze worden  gehouden. Lekker uit Limburg voldoet aan het sterrensysteem van Beter Leven en zet daarom graag zijn stempel. Volop ruimte Krulvarkens leven niet in kooien, maar in een wroetstal. Daar hebben ze volop ruimte en kunnen ze lekker wroeten in een comfortabele ondergrond van zaagsel o...

Lees meer...

Jack Keulen op radio 3

4 maart 2013

Lees meer...